Veel gestelde vragen

We hebben alvast de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen hier geformuleerd. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar [email protected] en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

Je kunt de IJssalonbon cadeau geven of krijgen met een waarde tussen €5 en €150. De waarde kan bij de deelnemende ijssalons gebruikt worden als betaalmiddel voor ijs. De ijssalon scant de barcode op de cadeaukaart en de IJssalonbon wordt met de bestede waarde afgewaardeerd. Heb je meer besteed dan de waarde van de kaart, dan kun je op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Heb je minder besteed, dan blijft de resterende waarde geldig tot 2 jaar na de aankoopdatum van de IJssalonbon.

De IJssalonbon is vanaf de dag van aankoop 731 dagen geldig (2 jaar en 1 dag). De geldigheid is te controleren door de unieke codes in te vullen op de saldochecker.

De IJssalonbon kun je kopen via deze site.

Als je per ongeluk een verkeerd (e-mail)adres hebt ingevuld bij het plaatsen van je bestelling, stuur dan zo snel mogelijk een mail naar [email protected]. Als hij nog niet verwerkt is, kunnen we het adres wijzigen. Anders maken we de kaart ongeldig en verzenden we een nieuwe kaart naar het juiste adres. 

Bij het plaatsen van je bestelling is het mogelijk om een ander bezorgadres in te vullen. Zo kun je de IJssalonbon direct naar de ontvanger sturen. Als je een IJssalonbon hebt uitgezocht en in je winkelmand hebt geplaatst, zijn er twee invulvelden zichtbaar. Daar is het mogelijk om zowel de gegevens van de ontvanger en de gegevens van de afzender in te vullen.

Je kunt betalen met iDeal en bedrijven of instellingen met een bestelling boven de € 200 kunnen indien gewenst een factuur ontvangen, deze vóóraf via bankoverschrijving voldoen, waarna wij de bestelling verzenden.

Bij het online bestellen van de IJssalonbon moet je rekening houden met een levertijd van ongeveer 3 werkdagen. 

ijssalonbon bestellen?

Ben je op zoek naar een cadeautje dat altijd in de smaakt valt? Wil je een ‘klein geluksmoment’ cadeau geven, dan geef je de IJssalonbon! Je geeft één ijsje óf een heleboel ijsjes cadeau bij de lekkerste IJSsalons van Nederland en Vlaanderen. Je favoriete smaak kiezen, één bolletje of misschien toch wel twee of drie, want het is niet elke dag feest. Een ijsje halen, daar wordt iedereen blij van. Kies je favoriete ijssalon, proef een nieuwe smaak, om dan tóch je eigen favoriet te kiezen en dan genieten…